top of page

Unlimited

В сянка

#xrp #btc #blackrock


Знаете ли какво означава XRP - RIPPLE. Превода е много прост:

  • RIP - rest in peace - почивайте в мир

  • PPL - people - хора

  • E - earth - земя

Това, което не ви казват е, че след CBDC, това ще бъде втората поддържаща глобална система. Можете да си го представите като #Bitcoin - CBDC и #Ethereum - XRP. Всички тези съдебни дела в момента срещу тях са прах в очите, за да могат да узаконят това, което следва. Разбира се каква ще бъде цената на монетата можем само да гадаем. Включването на #BlackRock в бизнеса беше потвърждение. За да наваксате с материала, защото тук хората като цяло са много заблудени и все още живеят в някакъв нереален свят на комунизъм, пускам и един клип от Китай как стават покупките в магазините.

Представете си, че много говорите против правителството или сте борец за свобода, който хората харесват и следват, но това вреди на схемите на някой по етажите? Или използвате социалните медии, за да споделяте вашето лично мнение, но то влияе на много хора за избор и евентуално решение.Това със кредитната социална система няма как да стане. Намалят ви се точките и няма да имате средства за нищо! Ще бъдете отхвърлен гражданин на държавата и ще молите за помощи. Единствено ще имате телефон, в който ще бъде събрана цялата ви лична информация, банкови и социални номера. Така ще бъдете заствавени да използвате БАЗОВ доход, с който подписвате да бъдете роби до гроб.


Случвало ли ви се е на вас или на някой ваш познат да му бъдат изтрити или блокирани профилите във Фейсбук, Гугъл, Ютуб? Е, това е потвърждение за ограничаване на словото. Нямате право да говорите или пишете срещу тяхните правила. Тези корпорации не работят във ваша полза. Ако досега не сте го разбрали, значи сте много заблудени. Те искат вие да споделяте ненужни данни и да занимавате другите с това кой филм гледахте, какво готвихте, да качите снимка от почивка, да пуснете любимите си снимки и видео от семейните сбирки, да си покажете новите си дрехи и новата си прическа...абсолютно неща, които не придават никаква стойност, а по-скоро информация възприемана като клюкарство. Пука ли ми, че имаш ново гадже? Ами не! Но другите ще се заинтересуват. Ако направите пост с това, че днес има 10 000 български пенсионери умрели от глад или задушаване с маската, която не предпазва от коронавирус, ще имате 90% по-малко харесвания, защото това е реална новина, а хората не искат да ги занимават с реални проблеми. Вижте графиката и преценете дали правителствата се борят наистина с проблемите или ги утежняват. Готови ли сте за това, което предстои?

Каквото и да правите, мислете за вас, вашите близки и не хранете социалните мрежи. Оставете ги гладни, за да не останете вие!

КРАЙ НА ЧАСТ 18 views
bottom of page