top of page

Unlimited

Основан през 2016 г., Crypto Planet е роден с идеята да информира малка група ентусиасти за блокчейн технологията и криптовалутите. Направихме собствено проучване и установихме, че хората в този бранш търсят основно пасивни доходи. За съжаление много от тях вече бяха измамени от компании, които са им обещавали високи печалби за кратко време. Следващата ни стъпка беше да потърсим решение и затова се фокусирахме върху изграждането на този уебсайт.
Нашата визия за бъдещето се промени и оттогава ние се стремим да запознаем повече хора с информацията, която ни е на разположение и би им помогнала веднага. Мисията ни е да предадем тази информация по разбираем и приемлив начин, така че нашите посетители да осъзнаят силата на  блокчейн и неговите възможности, които тласкат човечеството към технологичен прогрес.

Ние вярваме, че всеки човек има огромен неизползван потенциал, и че обикновените хора могат да постигнат изключителни резултати. Ето защо се гордеем с нашия екип, който е мотивиран и ентусиазиран за работа в интернет пространството. Разработваме и усъвършенстваме различни методи за онлайн мотивация и личностен напредък. Имаме собствена система, която ще предостави на посетителите основна информация и ще им позволи незабавно да се запознаят с основата за криптовалутите.

Едно от предимствата ни е, че предлагаме продукт, който го няма на пазара и постоянно се променя спрямо новите тенденции. За да можем да се развиваме, ние сме отговорни и иновативни. Така нашите посетители стават наши потребители.

Трябва да знаете, че всеки бизнес е изправен пред рискове, които могат да представляват заплаха за неговия успех. Поемането и разрешаването им е неразделна част от успешния финансов просперитет.

bottom of page